fbpx

Kangasalan Triathlon

Kangasalan Triathlon

Eilen taas kävin kisaamassa, Kangasalan triahlonissa 🏊‍♂️🚴‍♂️🏃‍♂️

Matkana siinä oli 500m uintia, 15km pyöräilyä, ja 3.3km juoksua. Vuonna 2016 olin viimeksi samalla matkalla ja silloin aikaa meni 01:02 h. Tavoitteena oli mennä kovaa ja päästä alle 1h.Uintiin lähdin hyvillä mielin ei ollut mitään paineta. Tiesin jo etukäteen että uinnissa en tuu jäämään muista pahasti jälkeen.

Lähtö tapahtui klo 12.30 jälkeen, noin 112 urheilijaa lähti haastamaan itseänsä. Heti, kun lähdin rykimään niin huomasin, että oon vähän väsynyt no kyllä se vähän vaikutti. Otin hyvän linjan, mitä uida. Ihmettelin kun muut kiersivät kaukaa poijun, mutta se on vaan niille haitaksi, koska se on ylimäärästä uintia. Mun uinti osuus meni hyvin väsymyksestä huolimatta. 500m uinti meni oman kellon mukaan 9.11 min. Olin uinnissa peräti sijalla 15/112.


Uinnin jälkeen kun tulin vaihtoon. Alkoi pikkuisen jaloissa heittämään en meinannut pysyä pystyssä 😂 Aika hidasta vaihtoa mulla, kun saivat mua kiinni vaihdossa. Nimittäin laitoin sukat jalkaan, niin se hidastaa paljon. Vaihto aika oli 2.30 min.

Pyöräilyyn kun pääsin aloin heti rykimään heti alettiin painaa omaa kovaa vauhtia siis ei säästellyt yhtään. Sain ihan kivasti pyöräilyssä muutaman kiinni. 15km 29:43 31.7km/h, ihan hyvää vauhtia.

T2 vaihto sujui hyvin oli nopea vaihto peräti 16 nopein vaihto. Ei siinä mennyt kuin 29 sekuntia.

Juoksuun lähdin kovaa vauhtia liikkeelle, mutta huomasin että jalat alkaa olla aika tukossa mutta taistelin. Juoksu osuus meni hyvin sain jopa muutaman kiinni lopussa. Tuttuun tapaan otin loppukirin.

Maaliin pääsin ajalla 58:18 mikä on mun ennätys 😍 ennätys parani peräti 4min. Ei voi olla kuin tyytyväinen. Olin yleisissä miehissä sijalla 9 ja kaikista kilpailijoista 21/112 tämä on mun yksi urheilun parhaita suorituksia 💪


Näin mukavasti somettuja. 😍 Annika karppila hienosti kannusti kun pääsin maaliin. Kiitos järjestäjille tapahtumasta. Tästä on hyvä jatkaa elokuussa Challenge Turku puolimatkalle 🏊‍♂️🚴‍♂️🏃‍♂️

Eetu Hirvonen

Vastaa